- = PORADŇA - Všetko o gumách = -

Zobraziť príspevky | Napísať príspevok

Zobrazujem stranu 1 z 16.   Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Autor príspevku Comments: Pridané:  20. June 2012 - 21:12
Meno: Fezoj
Lokalita:
E-mail:

€ Jarík, na to že ti ju predáva tvoj syn a je ojazdená, je tá cena vcelku fakt dobrá....hovoril si že jediná v KE
Autor príspevku Comments: Pridané:  20. June 2012 - 17:47
Meno: Jarik
Lokalita:
E-mail:

v celych KE je jedina guma v Maraudrackom rozmere. Nie je to Dunlopka. Uz ju mam odlozenu. "Urobil" mi cenu: namiesto predajnovej 156, "iba" 122.
Autor príspevku Comments: Pridané:  20. June 2012 - 12:16
Meno: Fezoj
Lokalita:
E-mail:

€ Jarik, tak, konečne píšeš ako človek a kontroluješ ma či stíham, lebo teraz som to fakt prvý krát pochopil čo si napísal, teda keď si to písal ty a nie tvoj syn. Podstata je vysvetlená, ale aby ti do bud. týždňa tá gumka nová prišla, lebo to gumovanie by malo byť až popo 1- júli. Inak ťa poopravím, ženské prádielko nenosí, iba ak by sa dali považovať za pododbný neduh okuliare po babičke - som mal raz, asi 7-ročný na hlave, ale to si ma ešte nepoznal, čo ma fakt mrzí, lebo by som si vedel vysvetliť viaceré súvislosti - ktoré logicky dnes nechápem.
Autor príspevku Comments: Pridané:  19. June 2012 - 22:57
Meno: Jarik
Lokalita:
E-mail:

@Chemal: sice ma tesi, ze nie som jediny ......, na ktoreho svieti slniecko, ale trapi ma tvoja starecka demencia a nechapavost.... Ja uz fakt netusim, ako ti vysvetlit trivialne (prepac, pre teba: jednoduche, primitivne, nekomplikovane) vety Skusim to co najjednoduchsie. Mam 2 (pre teba slovom DVE) motorky: Marauder VZ 800 a Yamahu FZX 750, co mam predat. Stihas? Marauder je cierny, Yamaha cervena. Obe moto maju vzadu ROVNAKU Avonku Venom, 150/15. S tymi cislami sa netrap. Na ciernej, to je Marauder, je ojazdena guma. Na cervenej, to je Yamaha je dobra gumu. Mal by si zatial chapat. Chcel som ich povodne vymenit. Ojazdenu z Maraudra na haraburdu Yamaha a tu, z Yamahy, z ktorej este netrcia droty, na Marauder. Ukon, akoby si si so zenou vymenil podprsenku. (Ci som nemal povedat, ze si obliekas zenske pradlo) Ked som sa dozvedel, ze k narodeninam dostanem zadnu pneu, idealne Dunlopku, zmenil som rozhodnutie. Zadne Avonky Venom sa nebudu menit medzi motorkami. Cervenou a ciernou. Stihas Na Maraudri, to je ta cierna s mrtvou gumou, na co ma upozornili Policajti, ked som ich skolil na Moris cupe. Moje dieta ma podmienku, ze tu gumu k narodeninam, 26.06. mi venuje, za podmienky, ze ju "vygumuje". Sadne na Marauder na Marauder, to je ta cierna s ojazdenou Avonkou, zatiahne prednu brzdu, to je ta packa vpravo na rajdoch, pribije plyn (akcelerator, ale to by si sa uz stratil) a kraval, smrad, a BUUUM.
Autor príspevku Comments: Pridané:  19. June 2012 - 22:06
Meno: Fezoj
Lokalita:
E-mail:

€ Jarik, najvhodnejšie miesto na gumovačku je železničné priecestie, úplne super je robiť tam kruhy medzi zatvorenými rampami strašne si ma potešil, že netreba s tebou diskutovať a ty si pridávaš príspevky na svoje vlastné príspevky, čo sa mi tiež sporadicky zadarí, ale o tom tento sociálny tvárový zošit je , ja ososbne by som za túto rozkoš nedal tých 30 - 40 - 70 €, aby mi to obuvník vyzul, obul, vyzul, nakoniec znova obul a ja aby som rozobral zadné kolo 2 krát na 15 sekúnd rozkoše ?!?! neviem, neviem... radšej idem poliať trávnik a staré gumy nosím do zberného dvora.
Autor príspevku Comments: Pridané:  19. June 2012 - 19:25
Meno: Jarik
Lokalita:
E-mail:

Ked dieta pocul moj zamer prehodit Avonky z Yami na Maraudra, zdesil sa Uz o tyzden dostanem k narodkam NOVU! zadnu pneu Ale podmienka plati: streli ju na brzde. Pre Fezoja: gumovacka do prasknuktia. Ked som tak pozeral na dezen, nebude to dlho trvat Uz sme boli vybrat aj miesto, video poslem
Autor príspevku Comments: Pridané:  12. June 2012 - 15:30
Meno: Jarik
Lokalita:
E-mail:

Dam na rady skusenych Dunlopky som mal na ostrej Oktavke, ale fakt kratka zivotnost.... A zohriata Avonka lepi prvych 2 tis km, ako podlaha v zavodnej jedalni.... V krajnom pripade dojdem na korde, ale to mi nebude trvat 1.57.326, ale aspon 8 hod aj so zastavkami na tankovanie.... "Isc do Tatroch lyžovac a zjebac še zos lavinu, to take tipicke česke. Isc do Tatroch lyžovac a zjebac še u peršim bufetu kolo vleku, to take tipicke slovenske. A isc do Tatroch lyžovac a zjebac še v Kysaku, to take tipicke naše...." Dakujem radsej knihu!
Autor príspevku Comments: Pridané:  11. June 2012 - 21:53
Meno: Fezoj
Lokalita:
E-mail:

€ Jarik, neviem či dáš ešte na môj názor, ale keď sa pridám k FaDe-mu, tak ti asi iné nezostane. Prosím ťa neprekladaj mi to do angličtiny, ja tie slová nepoznám ani v slovenštiňe. Pokús sa mi to napísať v Brajlovom písme, ja som to totiž videl napísané na akomsi aute, ale sktočnosť bola akási iná a ja som mal pocit že som mal skôr oslepnúť, zblbnúť, ohluchnúť a asi som mal byť skôr Hotentót, Vizigót či Svahilčan, aby som rozumel reči toho zeleného kmeňa podľa mňa James Cameron mal nafarbiť Avatara na zeleno a nie na modro, lebo toto je budúcnosť našej planéty. Červené mozgy v zelenom obale. Ale gumy by si si zaslúžil také ako mám ja, teda čo píše FaDe.
Autor príspevku Comments: Pridané:  11. June 2012 - 18:53
Meno: FaDe
Lokalita: Bratislava
E-mail: Marauders.SK

Dunlop K425 160/80-15 je jedina spravna volba pre zadnu gumu na Maraudera

Ja prave zhanam prednu, tie ceny su riadne Chcel som nejaku zmenu, ale zase mi to vyslo na Dunlop D404... Najlacnejsiu som nasiel za 106,-€
Bridgestone nemusim, taktiez Continental, Pirelli a Avon su moc tvrde, Metzeler je taka nejaka skareda ale dobra a nepasuje k zadnej Dunlopke, zapacila sa mi Dunlop Arrowmax ale zistil som ze 130/90-16 je guma pre zadne koleso

Takze asi ostanem pri Dunlope...
Autor príspevku Comments: Pridané:  11. June 2012 - 17:16
Meno: Jarik, exPRMSs
Lokalita:
E-mail:

V sobotu ma dopravaci upozornili, ze mi zo zadnej Avonky trcia droty. Pomahat a chranit! (Pre Fezoja: Serve & protect) Nie stresovat. Ono po oboch strnach je hlboky dezen, ale v strede je fakt par miest, kde vidno bielu tkaninu. S Avonkami som skoncil, nevydrzia ani sezonu (6.tis km) To mozem rovno Yokohamy, slicky na 4-5x kopec Jahodna, Dobsina, Baba...
Studoval som vsetky testy, vychadza mi z toho Bridžstonka, alebo Pirelka.... Babo raď

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts